RDC

Твоят софтуерен център

Добре дошли

Здравейте, радваме се да Ви видим! Искате да знаете с какво се занимава RDC? Ще Ви разкажем накратко.

Планиране

Работим съвместно за осигуряване координацията между заинтересовани страни, изисквания, бизнес процеси и ползи. Анализираме възвращаемосттa на инвестициите на проекта Ви. Планираме проектите Ви и създаваме надеждни наръчници.

Дизайн

Проектираме и разработваме архитектурата на системата, прецизираме изисквания, изготвяме спецификации, концепции и модели.

UX

Изграждането на UI/UX модели и дефинирането на дизайнерски концепции от ново поколение е част от работата ни. Гарантираме бързо предоставяне на информация чрез ефективно и краткосрочно реализиране на идеи и потребителски тестове.

Разработване

Разработваме Вашите проекти използвайки нашия опит в различни платформи за разработка: мобилни, уеб и сървърни компоненти и бази данни. Постигаме отлични резултати не само при разработването на нови проекти, но и при миграцията на наследени продукти към бъдещето.

Тестване

Гарантираме непрекъснато тестване не само по време на писане на кода, но и след това. Тестването осигурява предпазна мрежа на проекта Ви и се извършва на различни нива и по различни начини: автоматични юнит, модулни и интеграционни тестове и допълнителни тестове, извършвани от реални хора.

Доставка

При предоставянето на IT решения се фокусираме върху хората и ценностите. Подходът ни се основава на най-новата гъвкава методология и гъвкави инстанции на доказали се планиращи подходи.

Искате ли да знаете повече?